Hogyan válasszunk számlázóprogramot?

Egy korábbi cikkünkben már szót ejtettünk az elektronikus számlázás előnyeiről, és megvizsgáltuk, miért érdemes számlázóprogrammal kezelni a kimenő és bejövő számláinkat. Ebben a cikkünkben pedig segítünk, hogy a számodra legmegfelelőbb számlázóprogramot válaszd ki üzletedhez.

Ahhoz, hogy olyan programot válasszunk, ami minden tekintetben megfelel üzleted követelményeinek, érdemes egy kicsit utánajárni, mielőtt valami mellett letennénk a voksunkat.

Milyen alapfeltételeket kell figyelembe vennünk számlázóprogram választás esetén?

  • A számlázóprogram segítségével tudjunk a törvénynek megfelelő e-számlát kibocsátani.
  • Az üzemeltető rendelkezzen megfelelő jogi háttérrel és az üzemeltetés során se jelenjenek meg problémák.
  • Az e-számlákat megfelelően, elegendő tárhelyen tudjuk tárolni.
   • Működő ügyfélszolgálat áll a rendelkezésünkre, ha esetleg problémát észlelünk.
  • Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a számlázóprogram milyen egyéb, kiegészítő szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára.

Ha ezt az 5 alappillért szem előtt tartjuk, és alaposan mérlegeltük a lehetőségeinket, akkor a kiválasztott programot érdemes először tesztelni. A Számlázz.hu program ingyenes próbaverziója elérhető bárki számára, így betekintést nyerhetünk az alapvető működési elvébe.

Miért válasszuk a Számlázz.hu számlázóprogramot?

A Számlázz.hu olyan online felületet biztosít számláid tárolására, amelyhez csupán egy böngészőre van szükséged. A biztonságos tárolást az egy szerveren történő megőrzés biztosítja, nem kell feleslegesen aggódnunk olyan esetek miatt, amikor például tönkremegy a számítógépünk, és elveszik az összes ott tárolt fájlunk.

A Számlázz.hu biztosítja a számlák kiállításához szükséges időpecsétet, amely a hitelesítésre szolgál, illetve minden jogszabálynak megfelelően tudunk számlákat kibocsátani vevőink számára.

Elektronikus vagy papír alapú számlát is kiállíthatunk a számlázóprogram segítségével, a felhasználó dönti el, hogy melyik módszert preferálja. A számlákat nem csak tárolni, de a vevő felé egyből továbbítani is tudjuk, amikor szükséges.

A Számlázz.hu felületén a tömeges számlagenerálás is megoldható. Egy külső Excel fájl feltöltésével a rendszer képes több számlát is egyszerre kiállítani.

A Számlázz.hu plugin segítségével könnyedén összekötheted webáruházadat a számlázóprogrammal, így a bővítmény lehetővé teszi, hogy weboldaladról is elérhesd kiállított, továbbított számláidat. Ügyfélszolgálatunk pedig örömmel áll rendelkezésedre, hogy segítsünk az esetleges problémák felmerülése esetén.

Related Posts

Leave a comment